Tietoa yrityksestä

Symbolum on Juha Vähäsarjan omistama kustannusosakeyhtiö. Juha Vähäsarja on tietokirjailija, joka on toiminut toistakymmentä vuotta kristillisten kustannusyhtiöiden julkaisu- ja toimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on Kirkon nuorisonohjaaja, teologi, pastori ja työnohjaaja. Päätyönään hän on toiminut aikaisemmin kristillisen kansanopiston, Suomen Raamattuopiston, rehtorina. Nyt hän vastaa Raamattuopiston työssä metropolialueesta.

Juha Vähäsarjan hartauskirjat ovat laajalti luettuja kristillisissä piireissä, erityisesti luterilaisissa seurakunnissa ja herätysliikkeissä. Myös muiden kirkkokuntien jäsenet ovat löytäneen hoitavan evankeliumin Juha Vähäsarjan armokeskeisistä teoksista.

Symbolumin päätarkoitus lyhyesti ilmaistuna on julkaista Juha Vähäsarjan kirjoittamia kirjoja. Vuosien varrella hänen teoksiaan on kustantanut moni yhtiö, joten on hyvä saada sivusto, josta ne kaikki ovat tarjolla.

Pikku hiljaa sivujen tarjontaan lisätään myös kaikkein parhaita ja hengellisesti luotettavimpia hartauskirjoja. Ehkäpä jokunen erityisen hyvä muu kristillinen kirja löytyy joukosta, hartauskirjallisuuden säilyessä kuitenkin kärkenä.

Symbolumin kautta saat takuuvarman, teologisesti terveen ja syvällisen tuotteen suoraan kotiin.