Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa 15.9.2018 alkaen.

 

Yleistä

Symbolum Oy on kristillisiin kirjoihin erikoistunut kirjakustannusyhtiö, jonka toiminnasta tuotteista on lisätietoa verkkosivuilla osoitteessa https://www.symbolum.fi/.

 

Toimitusehdot ja Tuotteiden tilaaminen

Tuotteitamme voi tilata verkonkautta symbolum.fi -sivustolta, sähköpostilla tai puhelimella.

Symbolum.fi
https://www.symbolum.fi/
asiakaspalvelu@symbolum.fi

Symbolum.fi osoite:
Vaahterakuja 5.
02940 Espoo

Puhelin: 044 23 95 915 tai 044 5577 542

 

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksestaan ilmoituksen tilauksen vastaanottamisesta heti tilaamisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule vahvistusta tilauksen vastaanottamisesta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan viivytyksettä yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Sopimuksen syntyminen

Sopimus kaupasta syntyy, kun asiakas on saanut tilauksen vastaanottoilmoituksen.

 

Toimitustavat

Toimitamme lähetykset pääasiassa postitse tai asiakkaan kanssa erikseen sovittuna muilla tavoilla.

Pienlähetykset toimitetaan postin perusjakelua käyttäen.
Pyrimme lähettämään vaativan tilauksen kaikki tuotteet yhdessä erässä, ettei asiakkaan tarvitse noutaa lähetyksiä postista useasti. Jos kuitenkin näyttää siltä, että toimitus viivästyisi, lähetämme tilauksen useassa erässä. Ulkomaille lähetämme koko tilauksen yhdessä erässä, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Pyynnöstä voimme toimittaa lähetyksiä myös muilla toimitustavoilla. Tällöin laskutamme lisäpalveluista kustannukset toteutuneen mukaan.

 

Maksutavat

Kirjat tilataan laskulla ja maksetaan 14 pv kuluessa Symbolum Oy:n tilille: FI67 5000 0120 4198 65.

Tilatessaan kirjat asiakas samalla vakuuttaa, että hänen taloudellinen tilanteensa tilaushetkellä on sellainen, että hän kykenee ongelmitta suorittamaan laskun summan ja että hänen tiedossaan ei ole sellaista seikkaa, joka saattaisi vaarantaa hänen maksukykynsä. Laskulla maksava asiakas sitoutuu peruuttamaan vielä toimittamattomat tuotteet, mikäli hänen maksukykynsä heikkenee. Symbolum.fi Oy voi tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot.

Jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä, tulee lasku maksaa aina ennakkoon.

 

Toimitusmaksu Suomeen

Veloitamme toimitus- tai postitusmaksun todellisten kulujen mukaan. Maksuun sisältyy postimaksu ja pakkausmateriaalit. Asiakas voi valita maksullisia lisäpalveluja toimitustapaa valitessaan.

 

Toimitusmaksu ulkomaille

Ulkomaille toimitettavien tilausten toimitusmaksu on Suomen Postin perimä postimaksu kyseisen lähetyksen toimittamiseksi tilaajalle.
Alle 1 kg painoiset lähetykset lähetetään edullisempina kirjelähetyksinä. Yli 1kg lähetykset ovat aina pakettilähetyksiä.
Ulkomaille toimitettavista lähetyksistä veloitamme maksun etukäteen, eikä virheettömillä tuotteilla ole palautusoikeutta.

 

Hinnat

Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. Symbolum.fi Oy pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on teknisestä tai inhimillisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan olennaisesti väärin. Tällaisessa tapauksessa sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. Symbolum.fi Oy on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen käsittelyä ja kaupan purkaminen on mahdollista.

Verkkokaupassa olevat hinnat ovat yksittäisten tuotteiden kampanjahintoja. Ryhmätilausten hinta on tilauskohtaisesti sovittu hinta. Seurakunta- ja suurtilausten hinnat sovitaan erikseen.

 

Toimitusaika

Tuotteet pyritään toimittamaan viivytyksettä asiakkaalle. Jos toimittamiseen tulee viive, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Laskun maksaminen

Lasku lähetetään sähköpostitse tuotteen toimituksen yhteydessä. Yritysasiakkaille paperilasku tai sähköinen lasku toimitetaan annettuun laskutusosoitteeseen. Myös kuluttaja-asiakas voi tilaamisen yhteydessä antaa tuotteiden toimitusosoitteesta poikkeavan laskutusosoitteen. Eräpäivä on 14 päivää laskun päiväyksestä.

Jos kuluttajan laskua ei suoriteta eräpäivään mennessä, siirretään saatava perittäväksi. Jos yritysasiakkaan suoritus ei ole saapunut eräpäivään mennessä tilillemme, siirretään saatava perittäväksi. Erääntyneiden laskujen maksuajan lykkäykset ja muut kyselyt tehdään muistutuslaskussa annettuihin yhteystietoihin.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Symbolum Oy:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu. Jos maksamatonta laskua ei saada maksuhuomautuksista ja maksuvaatimuksesta huolimatta perittyä, on Symbolum Oy:llä oikeus vaatia asiakasta palauttamaan tilatut tuotteet.